REMI Upper B (Blouson) – ALSICO – 1007515

Korting vanaf 3 stuks

Gratis Verzending vanaf €99 excl. BTW

Makkelijk Online bestellen

Veilig afrekenen

Veys Bedrijfskleding
4.6
Gebaseerd op 156 beoordelingen
powered by Google
js_loader
#1 in bedrijfskleding sinds 1950

Product

Het Alsico Remi werkvest is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen zware omstandigheden. De stof bestaat uit 65% polyester en 35% katoen, waardoor het vest zowel stevig als comfortabel is. Het polyester biedt uitstekende duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, terwijl het katoen zorgt voor een zachte en ademende pasvorm.

Dit werkvest is ontworpen met het oog op functionaliteit. Het beschikt over handige zakken waarin je gereedschap, meetinstrumenten en andere benodigdheden kunt opbergen. Hierdoor heb je altijd alles bij de hand en kun je efficiënt en georganiseerd werken. Daarnaast is het vest voorzien van handige details zoals een verstelbare tailleband en drukknoopsluitingen voor een optimale pasvorm en gemakkelijk aan- en uittrekken.

Naast functionaliteit biedt het Alsico Remi werkvest ook bescherming. De stof is duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor het vest bestand is tegen ruwe omstandigheden. Bovendien zorgt de hoge kwaliteit van het materiaal ervoor dat het vest lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Het vest is ontworpen om je te beschermen tijdens je werk, zodat je je volledig kunt concentreren op je taken.

Of je nu in de bouw, industrie, logistiek of een andere sector werkt, het Alsico Remi werkvest is een betrouwbare keuze. Het biedt de nodige functionaliteit, duurzaamheid en comfort om je te helpen bij je dagelijkse werkzaamheden.

Extra informatie

Kleur

Maat

, , , , , , ,

Kleurengroep

Geslacht

Grotere aantallen nodig?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Bedrukken mogelijk

Staffel korting
HoeveelheidKortingVerlaagde prijs
3 - 43% 46,69
5 - 95% 45,73
10 +10% 43,32
Staffel prijzen worden toegepast op pakket
Artikelnummer: 1007515 Categorieën , ,
Merk: ALSICO
Levertijd

Algemene levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 99 excl. BTW