Amerikaanse Overall High Vis Bicolor – TRICORP – 753005

Korting vanaf 3 stuks

Gratis Verzending vanaf €99 excl. BTW

Makkelijk Online bestellen

Veilig afrekenen

Veys Bedrijfskleding
4.6
Gebaseerd op 156 beoordelingen
powered by Google
js_loader
#1 in bedrijfskleding sinds 1950

Product

De Amerikaanse Overall High Vis Bicolor maakt deel uit van de 20/20 Vision collectie van Tricorp. Deze collectie is er volledig op gericht om de aanwezigheid van de drager visueel te benadrukken waardoor je extra goed opvalt tijdens het werk. Dit wordt bevestigd doordat het EN ISO 20471:2013 klasse 1 gecertificeerd is.
Tijdens het werk is het natuurlijk erg belangrijk om goed te kunnen bewegen, de 4-Way Stretch in het kruis zorgt voor deze optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de overall vele functionaliteiten om het werkgemak te verhogen zoals een stretch deel op het onder rugpand en elastieken aan de schouderbanden voor meer bewegingsvrijheid. Om de knieën te beschermen is de overall voorzien van extra stevige Cordura kniestukken. De overall is verstelbaar door een dubbele uitneembare zoom, wat kan zorgen voor ongeveer 6 cm extra lengte. Op de voorkant van de overall zit een grote zak waarin je spullen kunt opbergen. Voor extra opbergmogelijkheden tijdens het werk bevestig je de bijpassende Swing Pockets (653004) aan de riemlussen.
Deze Amerikaanse Overall High Vis Bicolor is verkrijgbaar in drie bicolor kleuren, waaronder de nieuwe kleur fluor-red ink!

Extra informatie

Kleur

, ,

Maat

, , , , , , , , , , , ,

Kleurengroep

, ,

Geslacht

,

Grotere aantallen nodig?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Bedrukken mogelijk

Staffel korting
HoeveelheidKortingVerlaagde prijs
3 - 43% 107,01
5 - 95% 104,80
10 +10% 99,28
Staffel prijzen worden toegepast op pakket
Artikelnummer: 753005 Categorieën , ,
Merk: TRICORP
Levertijd

Algemene levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 99 excl. BTW