Over ons

Veys Bedrijfskleding werd opgericht in 1950 als confectiebedrijf voor de betere werkkleding, gelegen aan de slachthuizen in Antwerpen, met een eigen atelier voor maatwerk en retouches.

Omdat onze locatie aan de vroegere slachterij te klein werd verhuisden we eind februari 2021 naar een ruimer pand te Deurne (Antwerpen).

Door de jaren heen is de mode niet blijven stilstaan en dat heeft zijn invloed ook gehad op het enorme aanbod werkkleding, werkschoenen en PBM’s.

Tegenwoordig moet werkkleding er niet alleen goed uitzien en bij het bedrijf passen, medewerkers moeten zich er ook nog prettig bij voelen.

Om in dit enorme aanbod de gepaste kleding te vinden die jouw bedrijf dat extra sprankeltje geeft staan wij u graag hierin bij.  In onze winkel te Antwerpen helpen wij u bij dit zoekproces!  Uiteraard kan u ook altijd producten aankopen via onze website maar weet dat dit aanbod niet volledig is. 

Wij hebben ook een eigen atelier waar wij borduren en bedrukken.  Om deze mogelijkheden te bespreken kan u ons steeds contacteren.

Indien het echter moeilijk is om langs te komen en u wilt toch graag kennismaken met ons bedrijf, neem dan zeker contact met ons op.  Wij zorgen dat een enthousiaste vertegenwoordiger bij u langskomt!

 

Onze webshop
Categorie(ën): Grey
€ 78,29 incl BTW€ 64,70 excl BTW
Categorie(ën): FLUO-ORANJE/FLESSENGROENMeerdere kleuren FLUO-ORANJE/MARINEBLAUW
€ 60,98 incl BTW€ 50,40 excl BTW
Categorie(ën): Wit
€ 52,77 incl BTW€ 43,61 excl BTW
Categorie(ën): Black-Yellow
€ 36,00 incl BTW€ 29,75 excl BTW
Categorie(ën): Pinpoint MarineMeerdere kleuren Pinpoint Zwart
€ 108,79 incl BTW€ 89,91 excl BTW
Moeilijk om even langs te komen?

Neem contact met ons op en wij sturen een vertegenwoordiger langs.