Retourneren & omruilen

Retourneren kan op twee verschillende manieren:

  1. Uiteraard ben je steeds welkom in onze winkel. Ter plaatse kan je het product gratis inleveren aan de kassa en daar de terugbetaling ontvangen. *
  2. Een andere mogelijkheid is het product retour zenden naar ons via ons retourformulier. In dit geval zijn de retourkosten voor jou, deze worden niet terugbetaald. Als je je online bestelde producten retourneert zorgen wij voor de terugbetaling.


Het retouradres:

Veys Bedrijfskleding

Bisschoppenhoflaan 626

2100 Deurne (Antwerpen)

België

We vragen je om de artikelen terug te sturen in onberispelijke staat (inclusief alle accessoires), in hun originele en onbeschadigde verpakking en voorzien van het originele label.  Een kopie van de leveringsbon dient ook aanwezig te zijn bij de retour.

Gepersonaliseerde artikelen of artikelen waarvoor een retouche werd uitgevoerd kunnen niet geretourneerd of omgewisseld worden.

* Voor rechtstreekse aankopen in onze winkel (zie omruilbeleid in onze winkel).

Is het bestelde artikel te groot, te klein of bevalt de pasvorm niet? Dan kun je het artikel, tot 14 dagen na ontvangst, kosteloos bij ons omruilen.

Als je een artikel wilt omruilen, dien je via mail contact te nemen met onze klantenservice (webshop@veysbedrijfskleding.be). Zorg ervoor dat je het ordernummer bij de hand hebt, zodat we jouw bestelling snel in ons systeem terug kunnen vinden. Wij zullen vervolgens het nieuwe artikel reserveren in de bestaande bestelling. Zodra de retourzending bij ons binnen is (retour op eigen kosten), worden de artikelen omgeruild en sturen we het nieuwe artikel kosteloos op naar het bij ons bekende adres. Je betaalt daardoor geen verzendkosten voor de omruiling.

  1. Gratis retour in de winkel van Veys Bedrijfskleding.
  2. Retourkosten worden niet terugbetaald bij een retourzending.

Indien je een product in beschadigde staat hebt ontvangen, breng ons dan eerst op de hoogte hiervan. Je kan ons contacteren via webshop@veysbedrijfskleding.be. We bekijken hoe we een oplossing kunnen bieden en zullen je vragen om het artikel retour te zenden of binnen te brengen in onze winkel. De retourkosten zullen in dit geval terugbetaald worden (volgens de standaard verzendingstarieven).

Let op: Veys Bedrijfskleding kan een retour weigeren indien de producten door de klant beschadigd werden.

Je hebt als consument wettelijk gezien 14 dagen om aan te geven dat u de bestelling wenst te retourneren.  Vervolgens hebt u 14 dagen tijd om het pakket retour te sturen.

Van zodra je retourpakket bij ons verwerkt wordt, ontvang je een bevestiging per e-mail. Na het ontvangen van deze bevestiging wordt je terugbetaling automatisch uitgevoerd of via een overschrijving. De overschrijvingen worden binnen de week na verwerking uitgevoerd. Schrijf daarom altijd duidelijk je IBAN-rekeningnummer en je BIC-code op de retournota.

Als je na een week geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact op met ons.  Dit kan via webshop@veysbedrijfskleding.be.

Onze webshop
Categorie(ën): BlackMeerdere kleuren Bright Red
€ 19,97 incl BTW€ 16,50 excl BTW
Categorie(ën): Marineblauw
€ 82,76 incl BTW€ 68,40 excl BTW
Categorie(ën): Antraciet
€ 75,36 incl BTW€ 62,28 excl BTW
Categorie(ën): Zwart
€ 93,39 incl BTW€ 90,80 €77,18 excl BTW
Categorie(ën): Black
€ 51,12 incl BTW€ 42,25 excl BTW
Moeilijk om even langs te komen?

Neem contact met ons op en wij sturen een vertegenwoordiger langs.