Helly Hansen trui

We voorzien werkmannen en werkvrouwen van veilige en comfortabele werkkleding. We streven dan ook naar het aanbieden van een assortiment dat uitsluitend bestaat uit topmerken en producten. Daarom zetten we graag onze Helly Hansen trui in de kijker voor jou.

Helly Hansen trui kopen

Helly Hansen truien zijn ideaal om te dragen in het tussenseizoen. Je kent het wel, dagen dat het in de ochtend frisjes is, maar naarmate de dag vordert toch warmer wordt. Dan is het een luxe om te beschikken over een trui die je in de ochtend warm houdt. Zo zweet je het niet in het verdere verloop van de dag.

De truien zijn gemaakt van een stof die zijn vorm behoudt, ook na enkele wasbeurten. Je kan dus wel spreken van duurzame truien.

Veelzijdige truien

Beschikken over een kwaliteitsvolle werktrui is geen overbodige luxe. Het is vervaardigd met stoffen die erom gekend staan je lichaamswarmte bij te houden. Het is niet onlogisch dat het behoort tot de populairste werkkleding voor in de winter.

En je werktrui is niet alleen leuk om te dragen op je werk, maar ook in je vrije tijd. Het zijn comfortabele truien die heel aangenaam zijn om te dragen.

Hogere kwaliteitseisen voor werktruien

Het voordeel aan een Helly Hansen trui is dat deze ontwikkeld zijn om je te beschermen tegen extreme omstandigheden. Dit maakt van werktruien kwaliteitsvolle werkkleding. Vrijetijdskleren zijn niet altijd van zo’n kwaliteit omdat ze niet gemaakt zijn met als doel om je te beschermen.

Vandaar dat we werktruien niet alleen aanraden om te dragen voor professionele doeleinden. Draag het ook in je vrije tijd. Je zal het jezelf zeker en vast niet beklagen.

Het allergrootste voordeel is de levensduur van een Helly Hansen trui. Het zijn duurzame truien die je ettelijke jaren draagt.

Geschikt voor elke sector

Helly Hansen truien worden gedragen door vakmannen en vrouwen in eender welke sector. De ene sector moet uiteraard voldoen aan iets strengere veiligheidsnormen dan andere.

Zo ga je als lasser bijvoorbeeld sneller op zoek naar een werktrui die bestendigd is tegen de hitte. Maar geen nood, de Helly Hansen werktruien voldoen aan alle opgelegde veiligheidsnormen.

Personaliseer je Helly Hansen trui naar hartenlust

De werktruien van Helly Hansen zijn handig om te bedrukken. Bij Veys bedrijfskleding personaliseren we je werkkledij hoe dat jij het wilt.

Zo heb je de optie om de naam en het logo van je bedrijf op de truien te drukken. Zo creëer je een eenheidsgevoel onder je werknemers.

Wij helpen jou graag verder!

Heb je graag professionele hulp bij het uitkiezen van een geschikte Helly Hansen werktrui? Geef ons een seintje door te bellen naar 03 272 03 59. Onze in-house experts helpen je graag verder!