Helly Hansen werkschoenen

Het dragen van kwaliteitsvolle werkschoenen primeert bij het uitoefenen van je job. Daarom bevat ons assortiment onder meer werkschoenen van het topmerk Helly Hansen.

Helly Hansen werkschoenen kopen

Werkschoenen bieden de nodige veiligheid bij het uitoefenen van je job. Dagelijks loop je het risico om ergens tegenaan te lopen of om iets te laten vallen op je voeten. Vandaar raden we je aan om te kiezen voor kwaliteitsvolle werkschoenen.

De veiligheidsschoenen van Helly Hansen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm. Hierdoor beschikken ze over enkele toonaangevende veiligheidsaspecten.

  1. Beschermde neus en zool

Op een werf of in een magazijn heerst er een risico op vallende voorwerpen. De schoenneus gemaakt van staal, aluminium of kunststof beschermt je voet tegen die vallende objecten.

Maar het gevaar komt niet altijd uit de lucht gevallen. Het kan zich ook bevinden vlak voor je voeten. En voor je het weet sta je op het gevaar. De werkschoenen van Helly Hansen beschikken over extra verstevigde voetzolen om ervoor te zorgen dat scherpe voorwerpen niet je schoen binnendringen.

  1. Antislip zool

We raden je ten allen tijde aan om te kiezen voor veiligheidsschoenen met een antislip zool. Wanneer je je begeeft op gladde oppervlakten loop je niet het risico om te vallen. In een werkomgeving met veel scherpe randen en kanten, is het comfortabeler om op je beide benen te blijven staan.

  1. Optimaal werkgenot

Werkschoenen dienen niet alleen om je te beschermen tegen aanwezig gevaar in je werkomgeving. Het draagt daarnaast ook bij aan je werkgenot. Veiligheidsschoenen zorgen ervoor dat je tijdens het uitoefenen van je job steeds een goede werkhouding aanneemt.

Soorten werkschoenen

Werkschoenen vormen de basis van je werkkleding voor het optimaal uitoefenen van je beroep. Net zoals andere werkkledij, komen ook werkschoenen in verschillende soorten. Graag nemen we je even mee op stap doorheen de verschillende soorten veiligheidsschoenen.

  1. Lage werkschoenen / sneakers

Dit zijn de meest comfortabele werkschoenen die Helly Hansen aanbiedt. Dit is dan ook het best geschikt voor mensen die hip willen overkomen en willen genieten van een minimale bescherming. Het grote voordeel aan lage werkschoenen is dat ze je veel bewegingsruimte geven.

Vandaar dat we dit type werkschoenen aanraden als je veel in beweging bent of als je veel moet hurken. Dan zit de rand niet voortdurend tegen je enkels aan te wrijven.

  1. Hoge werkschoenen

Dit zijn werkschoenen die geschikt zijn voor het zwaardere werk. Je hebt minder bewegingsvrijheid. Daartegenover geniet je wel van extra ondersteuning aan je enkels. Dat is ook de reden waarom je dit type werkschoenen veelal ziet terugkeren in de bouw en magazijnen. Niet onlogisch, aangezien die beroepen het meeste gevaar met zich meebrengen.

  1. Werklaarzen

Deze derde soort werkschoenen beschermen je tegen water. Werklaarzen houden je voeten warm en zijn perfect geschikt om te gebruiken in de agrarische sector.

Optimaal voor in de winter

Werkschoenen zijn de perfecte aanvulling op je werkkleding voor de winter. Ze houden je voeten lekker warm in koude en natte tijden. Zo heb je geen last van koude voeten.

Nood aan advies?

Bij Veys bedrijfskleding staan we je graag bij met professioneel advies voor het kiezen van je Helly Hansen werkschoenen. Bel ons op het nummer 03 272 03 59 en we helpen je graag verder.