Zo was je bedrukte kleding

Veys Bedrijfskleding
4.6
Gebaseerd op 155 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Nette en propere werkkleding zorgt voor een professionele uitstraling. Daarom moet je jouw bedrijfskleding zoals je werkshirts, werkbroeken of werktruien regelmatig wassen. Is jouw werkkleding bedrukt? Dan is het van groot belang dat je je bedrukte kleding juist wast. Anders vervaagt de bedrukking of komt ze zelfs los.

Hoe je dat doet, leggen onze experten graag voor je uit.

Bedrukte werkkleding wassen: tips & tricks

Door je bedrukte werkkleding te wassen volgens onze tips & tricks, verleng je de schoonheid en de levensduur van de bedrukking aanzienlijk:

  • Was je bedrukte kleding op maximaal 30 – 40 graden.
  • Draai het kledingstuk binnenstebuiten, met de bedrukking langs de binnenkant.
  • Strijk nooit rechtstreeks op de bedrukking. Draai hiervoor de kleding binnenstebuiten en leg een theedoek over de plek van de bedrukking.
  • Voorkom vlekken door kleding waarin gezweet is meteen te wassen.
  • Laat de kleding natuurlijk drogen, gebruik nooit een droogkast.
  • Gebruik nooit wasmiddel met bleekmiddel.

Belangrijk: lees voor je deze tips & tricks toepast eerst de wasvoorschriften in je werkkleding. Sommige kledingstukken was je namelijk beter met de hand.

Nog een extra tip van onze experts

Wil je jouw werkkleding laten bedrukken voor meer herkenbaarheid en professionaliteit op de werkvloer? Kies dan voor een duurzame bedrukking van de beste kwaliteit. Zo ben je zeker dat je bedrukte bedrijfskleding lang meegaat. Zeker als je onze bovenstaande tips & tricks volgt.

Bij Veys Bedrijfskleding bedrukken we jouw werkkleding in ons eigen atelier. Zo garanderen we een kwaliteitsvolle bedrukking die lang meegaat.

Contacteer ons gerust voor een offerte op maat.