Helly Hansen werkbroek

Een werkbroek mag niet ontbreken in je assortiment. De werkbroeken van Helly Hansen zorgen voor een optimaal comfort tijdens het uitoefenen van je job.

Helly Hansen werkbroek kopen

Een werkbroek is een onlosmakelijk deel van je werkkleding. Het maakt je beroep veiliger en aangenamer. Daarnaast is het dragen van een werkbroek verplicht door de overheid in verschillende sectoren.

Of het nu verplicht is of niet, een werkbroek is gewoonweg een super handig onderdeel van je werkkledij. Het biedt je de kans om je beroep optimaal uit te oefenen dankzij de opbergruimte en beschermende delen rondom de knieën.

Soorten werkbroeken van Helly Hansen

We onderscheiden verschillende soorten werkbroeken. Dit maakt het niet altijd eenvoudig voor jou om de meest geschikte werkbroek te kiezen. Vandaar dat we graag even samen de verschillende types broeken overlopen.

Werkbroeken voor dames

Sinds enkele jaren zijn werkbroeken voor vrouwen ook opgenomen in ons assortiment. Vroeger droegen vrouwen steeds werkbroeken voor mannen. Logischerwijze is dit niet altijd even aangenaam.

De huidige werkbroeken voor dames zijn afgestemd op de vrouwelijke vormen. Dit maakt het voor vrouwen nu een stuk aangenamer om te werken aangezien ze beschikken over kledij die past.

Lange werkbroeken van Helly Hansen

Lange werkbroeken bieden voldoende bescherming aan de knieën. De knieën zijn voorzien van een extra zachte laag stof om ervoor te zorgen dat je bij het knielen geen pijn ervaart.

Daarnaast zorgen lange werkbroeken er ook voor dat je efficiënt je job uitoefent dankzij de extra opbergruimte. Op die manier heb je constant al het nodige materiaal op zak.

Als kers op de taart bieden lange werkbroeken ook voldoende warmte aan wanneer het weer minder optimaal is. Dit maakt van lange werkbroeken de perfecte toevoeging aan je werkkleding voor de winter.

Korte werkbroek van Helly Hansen

Ons assortiment bevat ook korte werkbroeken. Net zoals lange werkbroeken beschikken korte broeken ook over voldoende opbergruimte. Maar uiteraard zijn korte werkbroeken een echt godsgeschenk in de zomer. Het maakt je werk dragelijker in extreme temperaturen.

Extra soorten werkbroeken

Als lasser kom je dagelijks in contact met vlammen en vonken. Het is dan ook geen overbodige luxe  om te beschikken over een vlamvertragende werkbroek.

Daarnaast kan je ook kiezen voor werkbroeken met extra zichtbaarheid. Niet onbelangrijk wanneer je actief bent op plaatsen waar veel passage is. Vandaar dat het ook verplicht is om reflecterende werkbroeken te dragen in verschillende sectoren.

HH Werkbroeken met ergonomisch design

Naast het functionele moet je je werkbroek ook kiezen op basis van comfort. Het is een kledingstuk dat je dagelijks draagt. Daarom raden we je aan om te kiezen voor een broek waarin je jezelf comfortabel voortbeweegt.

Zo heb je de keuze om te kiezen voor een stretch-werkbroek. Zeker een interessante piste om te bekijken als je veel moet hurken en knielen.

Expertise en kwaliteit hoog in het vaandel

Veys Beroepskleding voorziet al sinds 1950 menig man en vrouw van de nodige beroepskleding voor het optimaal uitoefenen van zijn/haar job. Zo willen we jou nu ook voorzien van de Helly Hansen werkbroek.

Heb je vragen? Bel ons op het nummer 03 272 03 59 en onze in-house specialisten staan je graag bij met hun deskundig advies.