Snickers werkbroek

Ontdek ons aanbod Snickers werkbroeken. Bij Veys bedrijfskleding beschikken we over een ruim assortiment aan kwalitatieve werkbroeken.

Snickers werkbroek kopen

Een werkbroek is een belangrijk element van je werkkledij. Het speelt een grote rol op het gebied van veiligheid. Onderschat daarnaast ook het comfort van je Snickers werkbroek niet.

Wanneer je beschikt over kwaliteitsvolle beroepskledij, verklein je de kans op ongelukken tijdens het werken. Informeer jezelf eerst goed, want kledingvoorschriften schillen van sector tot sector.

Primeer je veiligheid met een Snickers werkbroek

Kies een Snickers werkbroek en laat je eigen veiligheid primeren. Dagelijks word je als werkman blootgesteld aan verschillende gevaren. Snickers heeft werkkleding uitgebracht die al deze verschillende bedreigingen in de kiem smoort.

Ons assortiment bevat werkbroeken van Snickers die bestand zijn tegen gevaarlijke stoffen en hoge temperaturen. Zeker interessant voor wanneer je actief bent als lasser of in de chemie.

Als werkman ben je misschien ook wel regelmatig te vinden langs de kant van de weg. Dan is het belangrijk om extra zichtbaar te zijn. Snickers heeft daarom werkbroeken uitgebracht die voorzien zijn van een extra fluorescerende laag.

Kortom: Bepaal op voorhand wat je nodig hebt van werkbroek en baseer je keuze daarop.

Kies het materiaal van je Snickers werkbroek wijselijk

Het merendeel van de werkbroeken is gemaakt van een mix van polyester en katoen. De combinatie van deze twee stoffen biedt een aantal voordelen:

  • Zorgt voor meer sterkte en vormvastheid.
  • Dankzij de polyester behoudt de werkbroek zijn kleur en verbleekt het niet na verloop van tijd.
  • Mix van katoen en polyester laat toe om je werkkledij industrieel te wassen.

Zeker dit laatste puntje is een groot voordeel voor wanneer je regelmatig grote hoeveelheden werkbroeken moet wassen.

Kies de juiste Snickers werkbroek

Denk twee keer na over wat je juist verlangt van je werkbroek. Koop een werkbroek die aansluit bij de noden en behoeften van je beroep.

Kom je geregeld in contact met water, vuur of elektriciteit? Kies dan een Snickers werkbroek die je beschermt tegen deze elementen.

Snickers werkbroek het hele jaar door

Vergeet niet dat België een wisselvallig land is op vlak van weer. In de winter vriest het dat het kraakt en in de zomer is het puffen geblazen.

Daarom kies je in de winter best voor een gevoerde broek. Dit houdt je lichaamswarmte beter bij. In de zomer heb je de keuze uit een werkbroek die gemaakt is van een fijner materiaal. Een korte werkbroek is uiteraard ook steeds een leuk alternatief. Ontdek onze Snickers korte werkbroeken.

Snickers werkbroek online bestellen

Sinds 1950 helpen we vakmannen en vakvrouwen met het kiezen van de geschikte werkkledij. Heb je graag professioneel advies bij het kiezen van je Snickers werkbroek? Bel ons op het nummer 03 272 03 59.